Still alive

Hallo iedereen!

Still alive!

Sorry dat we eergisteren niets hebben gepost maar we waren echt doodmoe.

We zijn om 0h09 geland. Ons vliegtuig was echt kei groot en zeer comfortabel!

Eerst zaten we niet samen voor de tweede vlucht maar gelukkig heeft een aardige man zich opgeofferd. 

Onze lange vlucht, die 9 uur heeft geduurd, is wel snel voorbij gegaan. 

We zijn langs mevrouw Casteels gewandeld, we hebben naar enkele films gekeken, we hebben spelletjes gespeeld en ook spijtig genoeg onze wiskunde oefeningen gemaakt.

Qua maaltijden was het niet slecht maar toch niet super lekker. 

Dus een leuke vlucht maar toch waren we tevreden toen we aankwamen.

In de luchthaven zelf waren heel veel religieuze versieringen. Alles verliep vlotjes tot dat we aan de douane aankwamen. Moeilijk hebben ze zeker gedaan. Na 1u30 in de rij te staan was het eindelijk onze beurt!

We werden ontvangen door onvriendelijke mannen die waarschijnlijk even moe waren als ons. Ons visum was blijkbaar niet goed genoeg maar na 30 minuten overleggen mochten we toch doorgaan. Tijdens het traject naar onze verblijfplaats hebben we al India een beetje kunnen ontdekken. De lucht was warm en vochtig. Op straat zijn er nauwelijks verkeerslichten te merken. De borden en lichten die er dan toch staan hebben totaal geen nut omdat de mensen vaak gewoon hun eigen verkeersregels maken. Het is compleet verschillend van België. Bij ons is alles goed gestructureerd terwijl dat hier alles door elkaar is. Ze gebruiken voor elke actie hun toeter, het is echt ongelooflijk en er is dus altijd veel lawaai!

Bovendien zijn er heel veel scooters en mensen zitten er samen op met soms 3-4 personen. Ten slot is het grootste verschil dat ze zoals in Engeland links rijden. 

Het was dus een lang en vermoeiende dag maar alvast zeer leerrijk en interessant! 


Juliette & Elise 

Écrire commentaire

Commentaires: 0