Farewell

Heyyy!
Het is al de laatste dag op school... maar dat wil niet zeggen dat we er niet van gaan genieten. 

We zijn de dag vol energie begonnen met een dansles van mvr Diver. De leerlingen waren dol op Afrikaanse dans en konden het echt goed (veel beter dan ons 😂). 

De dansles heeft ons helemaal uitgeput . De dagelijkse tea break kwam als geroepen. We waren uitgedroogd en hadden dringend water nodig. Over water gesproken, hoogtijd om aan onze workshop over water te beginnen. De IndiĂ«rs hadden een presentatie over “water harvesting” voorbereid. Ze hadden hiervoor zelf een maquette gemaakt om ons alles duidelijk uit te kunnen leggen. Heel inventief! Opnieuw hebben ze ons bewezen dat ze zeer geĂŻnvesteerd waren in het project.
We hadden zelf ook een activiteit opgesteld. We wouden ze meer laten weten over de SDG’s (Sustainable Development Goals). Dit zijn doelstellingen opgesteld door meerdere landen om een betere wereld te creĂ«ren. 
Ze moesten allemaal kleine spelletjes winnen in ruil voorl een SDG kaart. Na het grondig lezen van hun kaart moesten ze de bijhorende kaarten samen leggen. Omdat ze allemaal goed hadden gespeeld kregen ze een chocotoff. 

In de namiddag mochten ze kiezen tussen kunst of chemie. Bij mevrouw Diver konden ze de SDG’s, die ze net hadden aangeleerd, te schilderen. Aan de overkant konden ze de kwaliteit van het water met mevrouw Casteels testen. 

Om 3 uur was het al tijd om afscheid te nemen. De afsluitceremonie was even prachtig als de welkomceremonie. 
We vonden het heel moeilijk om afscheid van hen te nemen omdat het mooie mensen zijn met een groot hart. Ze wilden ons allemaal graag een hand geven. Al die jongeren gaan nog een lange tijd in ons geheugen en ons hart gegrift staan...

Om ons op te vrolijken zijn we in de Cotton Street gaan shoppen.

Het was een lange dag met ups en downs daarom zijn we vroeg gaan slapen. 

Elise & Juliette

Écrire commentaire

Commentaires: 0