Wij , Juliette en Elise , zijn leerlingen van het Lutgardiscollege Oudergem. We zitten alle twee in het zesde met als studierichting economie wiskunde. We zijn heel geboeid door onze hoofdvak, namelijk economie , voornamelijk omdat het probleemoplossend kan zijn in de wereld. Daarom zijn we zo gemotiveerd om naar India te gaan omdat het verschil op economische , culturele en politieke vlak tussen België en India heel groot is. Bovendien is reizen een gemeenschappelijke passie dat we hebben. Het is iets heel bijzonder , je ontdekt een nieuwe cultuur, bevolking , omgeving en zeker in India is het daar heel verschillend.


Dag iedereen!
Ik ben Juliette Coppens en ik ben 17 jaar oud. Ik ga in oktober samen met Elise naar India. 
Ik neem heel graag foto's en dus hoop ik dat ik door deze blog mijn foto's van India met jullie zal kunnen delen. 
Nog iets dat ik heel graag doe is viool spelen. Dat doe ik sinds ik 5 jaar ben . 
Zeilen vind ik ook geweldig en doe ik regelmatig. 
Ik ben heel nieuwsgierig en dus heb ik zin om te reizen, om mensen te ontmoeten, om nieuwe culturen te leren kennen,... 
Ik ben ook perfectionist en dus ga ik proberen om zo goed mogelijk een verslag van mijn reis met Elise te maken zodat jullie er ook van kunnen genieten. 
Ik wil altijd nieuwe projecten leiden. Vorige jaar ben ik bij voorbeeld van school veranderd. Ik was in een Franstalige school maar ik wilde Nederlands leren en daarom ben ik nu in LCO. 
Onze reis naar India is een avontuur die zeker onvergetelijk gaat worden!
Juliette

Hey,

ik ben Elise Vande Vliet en ben 17 jaar oud. Ik ben een gewoon meisje die een wonderlijke reis gaat meemaken. In mijn vrije tijd ben ik niet vaak thuis , plannen en uitstappen organiseren doe ik graag, ik vind het altijd leuk om iets te doen. Dit wil niet zeggen dat ik niet aan Netflix & Chill meedoe als je het aan mijn mama vraagt ben ik zelfs te veel op mijn pc, maar dat zeggen alle ouders wel. In de vakantie vertrek ik vaak op kamp met Top Vakantie. Ik vind het echt leuk om met kinderen te werken, ik heb zelf 2 kleinere zussen thuis. Na 1 week op kamp worden je kaderleden je vrienden en dit zorgt voor een gezellige sfeer tussen animatoren. De zaterdagen werk ik in een bakkerij in mijn streek waar ze ook zo lief zijn. Ik ben nieuwsgierig en leer graag van mijn fouten. Koppig ben ik ook maar dat geef ik niet graag toe. De rest van mijn tijd ben ik thuis of met mijn vrienden. De vakantie is nog niet helemaal voorbij maar ik sta al helemaal klaar om naar India te vertrekken. Juliette en ikzelf gaan ons allerbeste doen om langs deze blog jullie onze reis te laten meeleven door artikels en foto’s te plaatsen. 

Tot dan !
Elise