Day 8: gastgezin

And last but not least, dit was onze laatste toeristische dag...
Daarom hebben we er extra van genoten! 

Het ontbijt hebben we bij ons gastgezin genomen. We hebben van alles kunnen proeven maar op een bepaald moment konden we niet meer.

Daarna zijn we met onze eerste bezoek begonnen. Het was een stad die gekoloniseerd werd door Frankrijk. De architectuur was verschillend van de andere steden die we hebben bezocht door de Franse invloed. Er was veel meer groen dan in Chennai. Het was heel gezellig dat het rustiger was. 

Voor de lunch zijn we in een luxueus Indisch restaurant gestopt. We hebben geluk gehad omdat het op die dag een Franse menu was. In het hotel hadden ze ook een lift uit glas dus moesten we dit gewoon proberen. Op het dak van het hotel was er een zwembad en een ongelooflijk panorama! Dit beeld gaan we zeker nooit vergeten!

Vervolgens zijn we naar een museum gegaan. Onderweg hebben we een olifant gezien die naar onze volgende bestemming ging, namelijk een tempel. 
De olifant kon gewoon vrij rondlopen. Nadat we onze schoenen uit hebben gedaan konden we in de tempel binnen gaan. De God Ganesha werd overal uitgebeeld met veel goud en kleuren.

Na het bezoeken van de tempel zijn we naar de beach geweest! De kust was een beetje zoals bij ons. We konden voor een keer vrij wandelen omdat het een autovrije zone was. We hebben daar ook frietjes kunnen eten! Na het lekker eten zijn we gaan shoppen. Goede gewoontes veranderen we dus niet! Daarna was het al tijd om naar ons gastgezin terug te gaan. 

Een lekkere maaltijd stond ons te wachten. We waren in 2 groepen opgesplitst. Wij waren met mevrouw Diver bij een familie en mevrouw Casteels en Emmelie bij een andere familie die zich maar 2 km verder bevondt. We merkten dat onze familie welgestelder was dan gemiddelde bevolking. We hadden een tv in onze kamer en goede wifi. We hebben de hele avond zitten te bellen. Het was leuk om nieuws vanuit België te krijgen. We hebben gehoord dat het heel warm was geweest in België bij ons was het ook heel warm. We schatten ongeveer 40°C  in volle zon. 

Het was dus een lange en warme dag geweest... Maar altijd even leuk!!!

Juliette & Elise

Écrire commentaire

Commentaires: 0